BOŽIČNO DRUŽENJE Z VINOGRADNIKI

V decembru od 20-22, je društvo vinogradnikov organiziralo prireditev Božično druženje z vinogradniki v Martinovi vasi. Prireditev se je vsak dan pričela ob 17,00 uri in trajala do 22,00 ure. Pričela se je z raznimi nastopi otrok iz vrtca Sonček in iz vrtca Bambi, osnovne šole Bratov Letonje, učenci glasbenih šol, šola plesa, pevski zbori in posamezni glasbeniki, za zaključek pa tudi Godba na pihala. Postavljenih je bilo veliko stojnic, na katerih so ponujali domače dobrote in izdelke primerne temu obdobju.
Čudovit ambient, čudovit program, kvalitetna hrana in pijača, veliko stojnic s kvalitetnimi artikli - le kaj si še naj želimo lepšega pred bližajočimi prazniki. Samo še vas čakamo, da pridete in uživate v predprazničnem vzdušju v Martinovi vasi skupaj s Šmarškimi vinogradniki, to so besede velike večine ljudi, ki so obiskali prireditev prvi dan.

Tudi drugi dan druženja je bilo zelo lepo, saj so bili obiskovalci navdušeni nad programom -igranje, ples, petje, da o ostalem niti ne govorimo.

Tretji dan pa smo zaključili z godbo Zarja iz Šoštanja in torto, ki je bila za vse obiskovalce. Hvala vsem, ki ste nas tri dni podpirali in se veselili z nami novega dogodka v Šmartnem ob Paki. Upamo, da bo ta prireditev odslej vsako leto, kajti druženja je tako ali tako premalo.

Galerija slik je tukaj.

Nazaj